Saltar al contenido

Equip

The Dawn Beat

L’equip de The Dawn Beat som un equip polifacètic que fa més de cinc anys que ens dediquem a l’ensenyança del swing. Hem desenvolupat una metodologia pròpia basada en la constància i en el saber que tothom és diferent, i per tant, ens adaptem a les necessitats dels nostres alumnes a cada pas de l’aprenentatge. Les classes que oferim són dinàmiques, basades en la igualtat i el respecte. Estan pensades per impulsar el creixement personal a través del ball i per oferir un espai de diversió i socialització.

Bea Barrientos

Directora i professora de The Dawn Beat. La seva formació en teatre i la seva passió per la música i l’expressió corporal fa que a través del Lindy Hop transmeti l’ànima del swing en el seu ball.

Montse Carmona

Directora i professora de The Dawn Beat. La Montse és polifacètica la seva formació en patinatge artístic, hip hop i teatre juntament amb la seva energia inacabable fa que les seves classes siguin divertidíssimes.

Concep Pujol

Professora i col·laboradora de The dawn Beat. Des de que va conèixer el swing que no ha parat de ballar. La veuràs sempre a la pista de ball i viatjant per tots els festivals de swing. També col·labora en els esdeveniments que organitza l’escola.

Robert Canta

Professor i col·laborador de The Dawn Beat. Baterista d’afició i imparable ballador. Balla swing des de fa anys i no ha parat mai de formar-se. També col·labora en els esdeveniments que organitza l’escola.
·l

Contacta amb nosaltres