The Dawn Beat Xmas Weekend

Per celebrar el 5è aniversari de l’Associació farem una festassa inoblidable. Guardeu-vos la data: 13, 14 i 15 de Desembre!

[maxbutton id=”1″]

Professor/es:

Mimmi & Fredrik. Des de Suècia una de les parelles més reconegudes de l’escena del swing del moment. Formen part del grup Harlem Hot Shots. Són coneguts arreu per inspirar-se en els grans clàssics dels anys 30, en la seva capacitat d’improvisació i la seva energia inacabable.

Carla & Lara. Directes des d’Animal Jazz, una de les escoles amb més ànima de l’escena madrilenya. Balladores incansables han voltat per les escenes més destacades d’avui en dia transmetent la seva passió pel Lindy Hop.

Bea & Montse. Les professores de casa s’uneixen a un plantell de professors de luxe per a celebrar els 5 anys de l’associació. Ja fa temps que volten per festivals nacionals i internacionals inspirant-se dels millors per tal de difondre el millor del swing entre els seus alumnes.

Concert

Ens acompanyaran per l’ocasió els Rollin’Stomps. És un grup de 6 músics liderats per Carmen Vela i sorgits de la passió per la música Swing i pels balladors de Lindy Hop.

Han estat en events significatius de tot el país com el Donosti Belle Swing Festival, el Campamento La Simpatía o al Madrid Lindy Exchange entre d’altres.

[maxbutton id=”1″]