Saltar al contenido

Busques Escola de ball a Figueres?

The Dawn Beat som una escola de Lindy Hop i Solo Jazz.

Oferim classes per tota la comarca de l’Empordà: Figueres i Ventalló! i també a Girona i Banyoles

Organitzem cursos des de zero! No cal haver ballat abans!

Reserva ja la teva plaça i balla a la nostra escola de Figueres!!

Ballar té molts beneficis. Ho sabies?

escola de ball a Girona, Ventalló, Banyoles i Figueres
Descobreix els avantatges de formar part de l’Escola de Ball a Figueres i experimenta una activitat plena de vitalitat i salut, que va molt més enllà de la simple diversió. Ballar no només és un entreteniment, sinó una excel·lent forma d’exercici cardiovascular que pot enfortir el teu cor i millorar la circulació sanguínia. Amb moviments coordinats que estimulen la flexibilitat i la força muscular, el ball també contribueix a mantenir una postura òptima i prevenir molèsties com el dolor de l’esquena.
A nivell emocional i mental, el ball és una eina eficaç per reduir l’estrès i millorar l’estat d’ànim. Les endorfines alliberades durant l’activitat física generen sensacions de felicitat i benestar, mentre que la concentració i coordinació requerides durant el ball contribueixen a millorar les habilitats cognitives i la memòria.
A més, el ball és una forma d’expressió artística que permet canalitzar les emocions i fomentar la creativitat. Connecta amb tu mateix i amb altres persones d’una manera lúdica, millorant les teves habilitats socials i creant vincles positius amb la comunitat. Uneix-te a l’Escola de Ball a Figueres i comença a gaudir dels innumerables beneficis que ofereix el ball.

Què oferim a L’escola de ball The Dawn Beat?

Balla A FIGUERES

Swing AMB parella

Descobreix el fascinant món del Lindy Hop, el ball en parella més emblemàtic dins de l’univers del swing. Originat al nord de Nova York i popularitzat durant les dècades dels anys 30 i 40, el Lindy Hop és una opció perfecta per als qui volen iniciar-se en el ball. Creatiu, rítmic i amb un alt grau d’improvisació, el Lindy Hop et convida a explorar noves maneres d’expressar-te a través de la música i el moviment. Uneix-te a nosaltres i descobreix el plaer de ballar Lindy Hop a Figueres.

BALLA SOLO JAZZ

Ball individual

El Solo Jazz és el ball individual en el que ens movem a ritme de swing. A la nostra escola de ball, l’oferim els dissabtes al matí i és apta per a totes les edats.

COL·LABORACIONS

Vols que vinguem a ballar al teu poble? Escriu-nos!

Vine a la nostra escola de ball

COMENCEM CURSOS A GIRONA DE TOTS ELS NIVELLS de lindy hop CADA TRIMESTRE

Vols començar a ballar o ja tens experiència?

CURSOS de lindy hop A FIGUERES per PRINCIPIANTs

Vols aprendre a ballar a Figueres? des de zero Cada trimestre obrim nous cursos per a principiants per tot l’Empordà i altres localitats des de zero.
Reserva ja la teva plaça i t’esperem!

CURSOS de lindy hop REGULARS PER TOTS ELS NIVELLS

Ja balles? Et pots incorporar als nostres cursos de Figueres i Ventalló en qualsevol moment de l’any.
Reserva ja la teva plaça i t’esperem a Figueres, Ventalló, Banyoles o Girona.

On és l’escola de ball?

Les classes de lindy hop a Figueres les fem al centre cívic de Vilabertran

Perquè has d’escollir L’escola de ball The Dawn Beat?

per l’ambient

Aprendre un ball des de zero pot resultar desafiador, per això generem un entorn òptim per adquirir aquesta habilitat de la manera més efectiva. Sempre fomentem una atmosfera positiva, plena de somriures i energia positiva.

pel mètode

A més de comptar amb un equip altament creatiu i amb un gran sentit del ritme, seguim una metodologia única per assegurar l’aprenentatge més efectiu. Dins del nostre equip, comptem amb experts professionals en pedagogia, la qual cosa contribueix a fer que el procés d’aprenentatge sigui integral.

per la comunitat

The Dawn Beat construeix comunitat on sigui que va. Creem entorns on fomentem l’activitat social, establint connexions saludables amb totes les persones que conformen la nostra escola.

Contacta amb nosaltres