Saltar al contenido

Solo Jazz a The Dawn Beat

El Solo Jazz és el ball individual més conegut del swing. Es un ball molt creatiu pel seu alt nivell d’improvisació un cop es dominen els passos. A The Dawn Beat el treballem a partir de coreografies que ens ajuden a aprendre a enllaçar passos i a jugar amb la música. És accessible a qualsevol edat i molt recomanable perquè disminueix els nivells d’estres, aporta felicitat, ajuda a socialitzar i afavoreix l’autoestima.
Què és el Solo Jazz?
El Solo Jazz, també conegut com a  Authentic Jazz o African American Vernacular Jazz Dance és un ball individual que es centra en el control corporal i l’execució de figures ritmiques, improvisades o no.

Què és el Lindy Hop?

És el ball en parella més conegut del ventall de la música swing. Originat a Harlem (Nova York), el lindy hop es va estendre durant els anys 30 i 40.
Es caracteritza per ser rítmic, creatiu i tenir un alt nivell d’improvisació

Perquè has d’escollir The Dawn Beat?

per l’ambient

Sabem que aprendre un ball des de zero pot ser difícil per això creem el millor ambient per poder aprendre de la millor manera possible. Sempre des de la positivitat, els somriures i la bona energia.

pel mètode

A part de tenir un equip molt creatiu i amb molt de ritme, seguim una metodología única per aprendre el millor possible. En el nostre equip comptem amb grans professionals de la pedagogia que fan que el procés d’aprenentatge sigui global.

per la comunitat

The Dawn Beat crea comunitat allà on va. Generem ambients on es propicia l’activitat social, creant vincles sans amb totes les persones que formem l’escola.

Vols començar o ja tens experiència?

CURSOS REGULARS DE PRINCIPIANT

Vols aprendre a ballar swing? Cada trimestre obrim nous cursos de principiants des de zero.
Reserva ja la teva plaça i t’esperem a Vilatenim, Ventalló, Banyoles o Girona.

CURSOS REGULARS PER TOTS ELS NIVELLS

Ja balles swing? Et pots incorporar als nostres cursos en qualsevol moment de l’any.
Reserva ja la teva plaça i t’esperem a Vilatenim, Ventalló, Banyoles o Girona.

Equip The Dawn Beat

Bea Barrientos

Directora i professora de The Dawn Beat. La seva formació en teatre i la seva passió per la música i l’expressió corporal fa que a través del Lindy Hop transmeti l’ànima del swing en el seu ball.

Montse Carmona

Directora i professora de The Dawn Beat. La Montse és polifacètica la seva formació en patinatge artístic, hip hop i teatre juntament amb la seva energia inacabable fa que les seves classes siguin divertidíssimes.

Berta Claparols

Professora a The Dawn Beat. Part del binomi Swingarols i nova incorporació a l’escola. És una apassionada del bi-rol i de la musicalitat. Energia infinita per ballar until the dawn beat.

Miquel Claparols

Professor a The Dawn Beat. Educador social de professió, l’altre binomi Swingarols. Nou fitxatge a l’escola. La seva formació en teatre fa que les classes siguin dinàmiques i divertides. Apassionat de l’art i la música swing.

Javiera Borgoño

Professora a de The Dawn Beat. Es va enamorar del swing i la seva cultura fa 12 anys a Buenos Aires, on va aprendre Lindy Hop, Balboa, Charleston i Jazzsteps. Fa 8 anys que va arribar a Europa i es dedica exclusivament a impartir classes de swing.
Ha participat en innombrables festivals i competicions.
·l

Preguntes Freqüents

No he ballat mai. Em puc apuntar?

I tant! Hi ha cursos per a principiants.
Mira tots els cursos que comencen de zero aquí.

He ballat en altres escoles. Quin nivell tinc?

És una pregunta complicada,
Mira les descripcions completes aquí!

No tinc parella, em puc apuntar sol/a?

És clar! és un ball en parella, però hi ha molta gent que s’apunta sola i us agrupem a classe.

On feu les classes?

Ara mateix no tenim local pròpi, però fem les classes en gims privats o sales municipals. Mira tots els cursos i les seves localitzacions.

Com sé els events que organitzeu?

Pots mirar el nostre blog i subscriure-t’hi per rebre les últimes novetats.

Contacta amb nosaltres